Werken bij ons

Newway maakt gebruik van beeldschermgeoriƫnteerde software waardoor het niet afhankelijk is van een bepaald soort retailrandapparatuur. Newway is al meer dan 32 jaar een gewaardeerde kracht in de automatiseringssector voor de Retail. Van eenvoudige kassasysteem tot een complex winkel(keten) bedrijf, alles wordt ondersteund middels onze succesvolle software. De volgende producten en diensten zorgen wij voor op maat gemaakte automatisering.

Newway als ervaren expert

Newway is dus al meer dan 26 jaar een gewaardeerde kracht in de automatiseringssector voor de retail. Meer dan 26 jaar een garantie voor krachtige, procesondersteunende software die van alle gemakken voorzien is. Gespecialiseerd in het MKB heeft deze organisatie zijn sporen al een tijd verdiend.

Newway is dus al meer dan 26 jaar een gewaardeerde kracht in de automatiseringssector voor de retail. Meer dan 26 jaar een garantie voor krachtige, procesondersteunende software die van alle gemakken voorzien is. Gespecialiseerd in het MKB heeft deze organisatie zijn sporen al een tijd verdiend. Uw dagelijkse praktijkervaring vormt de basis van onze snel te implementeren automatiseringsproducten van vandaag, die anticiperen op de ambitieuze retail ontwikkelingen van morgen.

Hoewel onze producten kwalitatief uitstekend zijn, kijken wij naar de toekomst. Er wordt snel ingespeeld op nieuwe ontwikkelingen waardoor de klant van de meest geavanceerde software wordt voorzien. Wat de toekomst ook brengt, met retailsoftware van Newway is uw onderneming er op voorbereid!

Complete oplossingen

Newway maakt gebruik van beeldschermgeoriƫnteerde software waardoor het niet afhankelijk is van een bepaald soort retailrandapparatuur. Van eenvoudige kassa- systeem tot een complex winkel(keten)bedrijf, alles wordt ondersteund middels onze succesvolle software.

Newway is dus al meer dan 26 jaar een gewaardeerde kracht in de automatiseringssector voor de retail. Meer dan 26 jaar een garantie voor krachtige, procesondersteunende software die van alle gemakken voorzien is.

  • Consultant
  • Support
  • Onderhoud
  • Implementatie

Tevredenheid van klant door het leveren van innovatieve, op maat gemaakte oplossingen voor de automatisering van de retailer.ware wordt voorzien. Wat de toekomst ook brengt, met retailsoftware van Newway is uw onderneming er op voorbereid!

Sinds 1987 actief in retail-ICT

Het in 1987 opgerichte Newway Retail Solutions B.V. (Newway) heeft zich altijd volledig gericht op retail-ICT. De in deze periode ontwikkelde proces ondersteunende software voor winkelbedrijven heeft de afgelopen tien jaar een belangrijke positie verworven in de internationale Retail- en MKB markt. Aanvankelijk ontwikkelde Newway PC-POS applicaties. Deze zijn in de markt nog steeds bekend onder de namen: KassaMatic WMS (1987), Newway Retail Software (2001) en BlueRetail (2006). Medio 1992 startte Newway met de ontwikkeling van Retail Managementsystemen. In 1994 zetten wij een nieuwe stap door automatiseringsoplossingen voor de volledige winkelketen aan te bieden. Anno 2011 boekt

Newway met haar op Windows gebaseerde retailsoftware BlueRetail veel succes op zowel de nationale als de internationale Retail- en MKB markt.

Newway wil de beste leverancier zijn van automatiseringsproducten en -diensten voor de retailsector. Het in 1987 opgerichte Newway Retail Solutions B.V. (Newway) heeft zich altijd volledig gericht op retail-ICT. De in deze periode ontwikkelde proces ondersteunende software voor winkelbedrijven heeft de afgelopen tien jaar een belangrijke positie verworven in de internationale Retail- en MKB markt.

Met retailsoftware van Newway is uw onderneming op de toekomst voorbereid